عجيب ترين دروغ تاريخ : شخصیت مهدی همان آرزوی امروز شیعیان و کسانی که خیلی مشتاق دیدار او هستند، است. همان کسانی که اسم او را بدون گفتن (عج) نمیآورند. این شخصیتی است که در مورد او بسیار سخن گفته شده است. در این رساله به جوانب آن پرداخته شده و حقیقت آن روشن شده است و در مورد تفاوت میان مهدی اهل سنت و مهدی شیعه هم بحث شده است.
Author: عثمان بن محمد الخميس
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
مطمئناً تأویل درِ شّرِ بزرگی است، کسانی که قصد انهدام اسلام را دارند از آن وارد شدند، چیزی را باقی نگذاشتند مگر این که آن را تأویل کردند و اگر حمایت و توجه خداوند برای این دین نمیبود نشانههای آن از میان میرفت و حدود آن ضایع میگشت این کتاب در بیان خطرات تأویل نگاشته شده است
Author: عمر بن سليمان الأشقر
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
سعادتمندان کسانی هستند که در مکتب قرآن و دانشگاه وحی و زیر نظر معلم بشریت و صاحب خلق عظیم درس ایمان و فداکاری و شهامت آموختند این رساله با آیات روشن قرآن کریم و احادیث شریف نبوی و موضعگیریهای شگفتآور که بر جایگاه عالی آن نسل فاضل، نسل تعلیم یافته قرآن و شاگردان مکتب رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم دلالت میکند مزین شده است.
Author: توفیق مصیری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
بدیهی است اولین پله نردبان فحشا از چشمچرانی و نگریستن به محاسن زن نامحرم آغاز میگردد، بدین خاطر سنت مملو از ارشاداتی راجع به حفظ و نگهداری از چشم میباشد، قرآنکریم به این موضوع تا جائی اهمیت داده که به مردان و زنان یکسان امر کرده است، تا چشمان خود را فرو اندازد و حیای خود را حفظ نمایند
Author: محمد هاشم مظاهری
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
خواهر عزيزم اين نوشته دربارة يادآوري احکام شرعي درباره لباس و آرايش است که بايد آن را رعايت نماييد، تا از دچار شدن به بسياري از ناهنجاريهاي موجود که تعداد زيادي از زنان و دختران آن را کم اهميت ميپندارند، مصون بمانيد.
Author: مرفت بنت كامل أسره
Translators: اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
Source: http://www.islamhouse.com/p/1149
قال المصنف - حفظه الله -: « فهذه رسالة مختصرة في صلاة المسافر بيّنت فيها: مفهوم السفر والمسافر، وأنواع السفر، وآدابه، والأصل في قصر الصلاة في السفر، وأنه أفضل من الإتمام، ومسافة قصر الصلاة في السفر، وأن المسافر يقصر إذا خرج عن جميع عامر بيوت قريته، ومدى إقامة المسافر التي يقصر فيها الصلاة، وقصر الصلاة في منى لأهل مكة وغيرهم من الحجاج، وجواز التطوع على المركوب في السفر، وأن السنة ترك الرواتب في السفر إلا سنة الفجر والوتر، وحكم صلاة المقيم خلف المسافر، والمسافر خلف المقيم، وحكم نية القصر والجمع والموالاة بين الصلاتين المجموعتين، ورخص السفر، وأحكام الجمع، وأنواعه، ودرجاته، سواء كان ذلك في السفر أو الحضر .. ».
Author: سعيد بن علي بن وهف القحطاني
Translators: علی صارمی
Publisher: سایت عقیده http://www.aqeedeh.com